Απόστολος Γ. Παπούδης & Υιος Α.Ε.

Ιατρικός & Νοσοκομειακός Εξοπλισμός

Προφίλ

Αναδρομή
- Το 1963, ο Απόστολος Παπούδης ιδρύει την εταιρία στην Θεσσαλονίκη
- Το 1981, δημιουργείται υποκατάστημα της εταιρίας στην Αθήνα.
- Το 1997, η εταιρία μετατρέπεται σε Α.Ε. (ανώνυμη εταιρία), με την επωνυμία
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΠΑΠΟΥΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ, με μετοχικό κεφάλαιο περί τα 800.000€.
- Τον Ιούνιο του 2000, η εταιρία πιστοποιείται με ISO 9002.
- Τον Απρίλιο του 2003, η εταιρία πιστοποιείται με ISO 9001.
- Τον Οκτώβριο του 2007, η εταιρία πιστοποιείται με ISO 13485:2003

Σήμερα, αισίως γιορτάζουμε τα 50 χρόνια συνεχής παρουσίας και είμαστε μία από τις πιο παλιές, πιο σταθερές και πιο αξιόπιστες εταιρίες του χώρου μας στην Ελλάδα.

Η εταιρία συνεργάζεται με τους κάτωθι Ελληνικούς τραπεζικούς ομίλους:
Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος (Υποκατάστημα 412 – Θεσσαλονίκη)
Τράπεζα Πειραιώς (Υποκατάστημα Ερμού – Θεσσαλονίκη)
Τράπεζα Αττικής (Υποκατάστημα 466 – Θεσσαλονίκη)
Τράπεζα Κύπρου (Υποκατάστημα Μοναστηρίου – Θεσσαλονίκη)
Τράπεζα Millennium (Υποκατάστημα Λ. Νίκης 3 – Θεσσαλονίκη)

Στόχοι
Κυριότερος στρατηγικός στόχος της εταιρείας μας, είναι η αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των αναγκών της δημόσιας και ιδιωτικής αγοράς ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Εστιασμένοι πάντα στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη «ικανοποίηση του πελάτη», στοχεύουμε, εκτός από τη προώθηση προιόντων υψηλότατης πάντα τεχνολογίας, να προσφέρουμε  αντίστοιχα και τις ανάλογες υπηρεσίες υποστήριξης.

Συνέπεια των παραπάνω, η συνεχώς διευρυμένη γκάμα των προϊόντων μας, προκειμένου να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε «ολοκληρωμένες λύσεις» στους τομείς επιλέξαμε να εξειδικευτούμε.

Πιστεύουμε όμως, πως δεν υπάρχει "μέλλον" για μια εταιρία χωρίς δέσμευση σε ορισμένες αρχές και στόχους. Γι αυτό το λόγο, εμείς στην ΑΠ. Γ. ΠΑΠΟΥΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ, δεσμευόμαστε στα ακόλουθα:

  • Εμπλουτισμός της γκάμας των προσφερομένων προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Διατήρηση σχέσεων αμοιβαίου σεβασμού και συνέπειας, με τους προμηθευτές, τους πελάτες και τα στελέχη της εταιρίας.
  • Διατήρηση της ισορροπίας μεταξύ αναπτυξιακής πορείας της εταιρίας και επαφής με τον "πελάτη". />•Παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προηγμένης τεχνολογίας, με τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ ποιότητας και πιστότητας.
  • Άρτια τεχνική υποστήριξη, όλων των προϊόντων που προμηθεύει η εταιρία, από επιλεγμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούς, οι οποίοι είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και λειτουργίας της εταιρίας, με στόχο την ικανοποίηση των ανθρώπων της, σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Για το εγγύς μέλλον, η επιθυμία μας ο στόχος μας και οι προσπάθειές μας, θα συγκεντρώνονται στο να ξεπεράσουμε τα «στενά» και «συνηθισμένα» πλαίσια του «εμπορίου» του εξοπλισμού και να μεταβληθούμε σε εν δυνάμει «συμβούλους βιοϊατρικής» παρέχοντας τις ανάλογες υπηρεσίες, δυνατότητα που μας παρέχει η 45χρονη εμπειρία μας στο χώρο, αλλά και η απολύτως πελατοκεντρική «επιχειρηματική μας φιλοσοφία» που στηρίζεται στην αμεσότητα στη σχέση και στην επικοινωνία με τους πελάτες μας.

Οργανωτική Δομή
Προκειμένου να πετυχαίνουμε τους στόχους μας ως «σύγχρονη» εταιρεία, είμαστε δομημένοι οργανωτικά με τον πιο αποτελεσματικό και σύγχρονο τρόπο.

Εγκαταλείποντας όλα τα παλαιά μοντέλα «καθετοποιημένης» οργάνωσης, εναρμονιστήκαμε (και διαρκώς βελτιώνουμε) σε μια εντελώς «οριζόντια» ανάπτυξη που στηρίζεται κύρια στην οργάνωση «ομάδων υποστήριξης» σε όλα τα επιχειρηματικά επίπεδα, εξασφαλίζοντας την «αμεσότητα» και την «αποτελεσματικότητα» στην εξυπηρέτηση του πελάτη.

Η «πληροφορία» μεταφέρεται με τον πιο γρήγορο και ακριβή τρόπο, ενώ οι αποφάσεις λαμβάνονται και εφαρμόζονται με την ίδια ταχύτητα και ακρίβεια από τις «ομάδες» των στελεχών σε όλα τα επίπεδα.

Home About

DemoΑπόστολος Γ. Παπούδης & Υιος Α.Ε.

Ιατρικός & Νοσοκομειακός εξοπλισμός

papoudis@papoudis.gr

Τηλ: 2310245421

Παναγίας Δέξιας 3

Κέντρο, Θεσσαλονίκη

Copyright 2013 - All rights reserved || Hosted by LuckyHost