Η Εταιρεία

Η δέσμευσή μας στις αξίες και στους στόχους μας είναι το μέλλον μας.


 • Το Όραμα μας είναι να κάνουμε την θετική διαφορά και να παρέχουμε ως σύμβουλοι βιοιατρικής τεχνολογίας πλήρη υποστήριξη με ολοκληρωμένες, τεκμηριωμένες και αξιόπιστες λύσεις στο χώρο της υγείας.
 • Αποστολή μας είναι να αποτελούμε πάντα τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη στην παροχή καινοτόμων εργονομικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας προσφέροντας και τις ανάλογες υπηρεσίες υποστήριξης.
 • Στόχος μας είναι η αρτιότερη και πληρέστερη κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών σε σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό , στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Οι αρχές μας:


 • Εξασφαλίζουμε ευρεία γκάμα προϊόντων έχοντας άριστη τεχνογνωσία με σκοπό να καλύπτουμε περισσότερες ανάγκες του ιατρικού χώρου.
 • Ακούμε προσεκτικά και μαθαίνουμε διαρκώς για τις νέες απαιτήσεις και εξελίξεις της αγοράς. Είμαστε εστιασμένοι να δίνουμε λύσεις.
 • Βασιζόμαστε σε στοιχεία και σχεδιάζουμε στρατηγικές που μας οδηγούν στο χτίσιμο εμπιστοσύνης και επιτυχημένης συνεργασίας, τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας.
 • Εκπαιδεύουμε και υποστηρίζουμε τους ανθρώπους μας να εξελιχθούν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 • Λειτουργούμε με επαγγελματική υπευθυνότητα και ακεραιότητα υποστηρίζοντας μακροχρόνιες υγιείς σχέσεις με τους συνεργάτες μας.
 • Δημιουργούμε ένα υποστηρικτικό ιατροτεχνολογικό περιβάλλον για τον άνθρωπο βελτιώνοντας την υγεία και την ποιότητα ζωής του.

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΜΑΣ


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ
ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ

με τους προμηθευτές, τους πελάτες
και τα στελέχη της εταιρείας


ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
ΠΡΟΗΓΜΕΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

με τα υψηλότερα διεθνή στάνταρ
ποιότητας και πιστότηταςΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ

μεταξύ αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας
και επαφής με τον πελάτη


ΑΡΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

όλων των προϊόντων που προμηθεύει η εταιρεία,
από επιλεγμένους και εκπαιδευμένους τεχνικούςΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ
ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

με στόχο την ικανοποίηση των ανθρώπων της,
σε ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον


ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ

της γκάμας των προσφερομένων
προϊόντων και υπηρεσιών


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ


Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με την προμήθεια, εγκατάσταση, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη μεγάλης γκάμας ιατρικού εξοπλισμού.
Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει:


 • Νοσοκομεία & Κλινικές
 • Διαγνωστικά κέντρα
 • Σύγχρονα ιδιωτικά ιατρεία

Μήνυμα προέδρου

Η εταιρεία «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ», από το 1963, ακολουθώντας πιστά τις επιχειρηματικές αρχές του ιδρυτή της Απόστολου Παπούδη, μετά από 5 δεκαετίες δραστηριοποίησης στο χώρο της «υγείας» παρουσιάζει μια αξιοσημείωτη πορεία ανάπτυξης, στην αντιπροσώπευση διεθνώς καταξιωμένων κατασκευαστών (σε αποκλειστική βάση), σε ανθρώπινο δυναμικό και τέλος σε οικονομικά μεγέθη. Η παραπάνω ανάπτυξη πραγματοποιήθηκε με προσεχτικά και μελετημένα «βήματα», ταυτόχρονη και ισορροπημένη σε όλους τους τομείς της δραστηριότητας μας, με κυριότερο άξονα την ικανοποίηση του πελάτη βάσει της «απόλυτης» κάλυψης των αναγκών του.

Εναρμονισμένοι πάντα με το ρητό «όχι στο medical super market» , ακολουθήσαμε μια πορεία «απόλυτης εξειδίκευσης» στους τομείς δραστηριότητας μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας, καλύπτοντας εξ’ ολοκλήρου τις ανάγκες της αγοράς στους τομείς αυτούς, με ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας πάντα τεχνολογίας.

Επιπρόσθετα και καθώς δε πιστεύουμε πως η σχέση της εταιρείας με τον «πελάτη» σταματά στην «διαδικασία της πώλησης» αναπτύξαμε το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης μετά τη πώληση (after sale service), το οποίο και καλύπτοντας σχεδόν το 40% του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας, αναδεικνύεται ως η «σπονδυλική στήλη» της εταιρικής μας δραστηριότητας, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας της «ικανοποίησης του πελάτη».

Όλοι μας στην «ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΔΗΣ & ΥΙΟΣ ΑΕ» μοιραζόμαστε το ίδιο «όραμα» της συνεχόμενης ανάπτυξης και διεύρυνσης της εταιρείας μας, πάνω στην «οικογενειακή δομή» στην οποία χτίστηκε, επιτρέποντας μας την «άμεση» και «προσωπική» σχέση με τον πελάτη, τις ανάγκες του και τα προβλήματά του, μέσα όμως σ’ένα απόλυτα «σύγχρονο πλαίσιο» δημιουργίας «ομάδων στελεχών» με υψηλή μόρφωση και κατάρτιση, καθώς και συνεχόμενη εκπαίδευση, επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση στον τόσο ευαίσθητο και συνεχώς αναπτυσσόμενο χώρο στον οποίο κινούμαστε.

Γιώργος Παπούδης
Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος

BUY NOW